Tervetuloa työpajoihin tekemään Etelä-Savon kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa!

Taide ja kulttuuri lisäävät tutkitusti kaikenikäisten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia.

Mutta miten taataan, että taide ja kulttuuri ovat saatavilla Etelä-Savon jokaisen asukkaan hyvinvoinnin tueksi, riippumatta asuinpaikasta tai elämäntilanteesta? Kenen tehtävä on rahoittaa taide- ja kulttuurilähtöiset hyvinvointipalvelut uudessa maakunnassa 2020? Ja mitä kaikkea kulttuurihyvinvoinnilla oikeastaan tarkoitetaan?

Etelä-Savossa tehdään parhaillaan maakuntaliiton koordinoimana alueellista kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa, jossa pyritään löytämään uudenlaisia ratkaisuja kulttuurihyvinvointipalvelujen organisointiin ja rahoittamiseen. Kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa on alustettu erilaisissa työryhmissä, mutta nyt on aika avata keskustelu ja kutsua mukaan laajasti maakunnan asiantuntijoita ja kulttuurihyvinvoinnista kiinnostuneita.

Tervetuloa mukaan työpajoihin, joissa käymme pelillisin menetelmin keskustelua taiteen ja kulttuurin merkityksestä hyvinvoinnille sekä uusista tavoista järjestää ja rahoittaa taide- ja kulttuurilähtöisiä hyvinvointipalveluja! Voit valita pajoista yhden, jonka teema sopii parhaiten sinun asiantuntemukseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi, tai tulla mukaan vaikka kaikkiin.

Kulttuuriympäristöt ja julkinen taide

Paja järjestetään 6.3.18 klo 13-16 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_ymparisto

Erityisen tuen tarve

Paja järjestetään 9.3.18 klo 9-12 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_erityinentuki

Koulutus ja tutkimus

Paja järjestetään 12.3.18 klo 13-16 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_koulutusjatutkimus

Lapset ja nuoret

Paja järjestetään 19.3.18 klo 13-16 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_lapsetjanuoret

Yli 65-vuotiaat

Paja järjestetään 21.3.18 klo 13-16 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_ikaantyneet

Työikäiset

Paja järjestetään 29.3.18 klo 9-12 Partalan Kuninkaankartanossa Juvalla. Lisätietoja pajasta saat ilmoittautumislinkistä:

https://www.lyyti.in/Tyopaja_tyoikaiset

Ilmoittautuminen työpajoihin päättyy kolme päivää ennen työpajaa, ja pajoihin mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!